Hoe je trauma onder controle kunt houden

Misbruik in je kindertijd kan een oorzaak zijn van energieblokkades. De spanningen van die jeugdervaringen kunnen je ervan weerhouden je volledig in balans te voelen in je leven. Zodra energetische therapie is beoefend, het trauma is geheeld en je wordt aangemoedigd om verder te gaan met je leven, kan het vele jaren duren voordat de effecten effectief zijn teruggedraaid.

Een gebrek aan verzorgende ouders kan ook energieproblemen in ons leven veroorzaken. Kinderen trekken vaak vanaf hun geboorte aan het kortste eind als het om verzorging gaat. Er kan een gebrek zijn aan liefhebbende ouders, pesterijen op school, gevoelens van onbemindheid in huis, gevoelens van verwaarlozing, of zelfs het verlies van een relatie op jonge leeftijd. Veel tienerjaren zijn een tijd van grote energie en opgewekte stemmingen, maar dit kan vaak vervagen naarmate de jaren verstrijken. We kunnen vaak “vergeten” wat we in onze jeugd hebben meegemaakt, vooral als die traumatisch was.

Het Eerste Tijdperk

De meeste mensen geloven dat de eerste leeftijd van een mens ongeveer twee weken is. De werkelijke leeftijd van een mens begint echter veel eerder dan deze. Het begint eigenlijk wanneer de bevruchte eicel zich aan de baarmoeder hecht en zich vervolgens met de baarmoederwand verbindt om een opsluiting te vormen. In die tijd wordt ook de as (fysiologie) gevormd die je hoofd omlijst, samen met de rest van je skelet. Daarna kruist de ledemaat (meditatie) tenslotte de voorkant van je torso. Dit zijn je Craniale Organen (reukorganen), waarin je kleine ademhalingsorganen zich bevinden. Tenslotte zijn er de Spinale Organen, die je aanzienlijke functionaliteit vertegenwoordigen (zoals je lever), en de Limb omvatten de grote spieren van je rug en bekken.

Deze organen organiseren uw dagelijkse activiteiten. Energie wordt geproduceerd door de concentratie en het pendelen van deze organen. Als er in uw leven tumult is, kan energie alleen worden geleverd door de zenuwimpulsen die door uw energetisch lichaam worden bestuurd. Als uw organen niet de vereiste energie leveren, kan het zenuwstelsel uitmonden in een storing. U zult een scherp, intermitterend gevoel door uw hele lichaam ervaren. U kunt zich uitgeput voelen, en uw geest en lichaam zullen onproductief zijn.

Arts

Een arts gebruikt een fijn apparaat om je energetische toestand te detecteren. Het is niets anders dan een intelligentiesysteem dat in het lichaam is geïnstalleerd. Als u uw lichaam voedt met een dieet van negatieve emoties, zal dat te zien zijn aan de controle van uw zenuwstelsel en endocrien systeem. Als je gezond bent, zul je op de lange duur een stabiele, gelijkmatige kiel hebben.

Wanneer je een arts gebruikt, is het noodzakelijk dat je zeer resoluut bent en je niet overgeeft aan negatieve zelfpraat. U moet een gezond stigma behouden en positief verder gaan met uw leven, wat er ook gebeurt.

Onevenwicht

Weet je hoe de relatie tussen je hersenen en je lichaam in elkaar zit? Er is een term genaamd Mind-Body- cues (M&B) die de lichaamsfuncties van de energetische toestand van een persoon definieert. Je bent niet alleen boven of onder; je bent ook driehoekig. Dit is een ander voorbeeld van een energetische golvant die je helpt te weten hoe je je energetische toestand kunt controleren en handhaven. driehoekige energie stroomt van je lagere naar je hogere en van je hogere naar je lagere een die uitgaat van een consistente en constante basis.

Het lichaam functioneert op een eigenaardige manier waardoor de driehoekskracht een rol speelt. De energie van geest en lichaam is synchroon. Wat hier wordt genoemd is de energieverbinding tussen je psyche (lagere rijk) en je lichaam (hogere rijk). Er is een disbalans van deze kracht wanneer men een trauma oploopt en wanneer men te maken krijgt met drugsverslavingen of andere frustraties in het leven.

Laten we eens kijken naaridinephrinetot mensen die een trauma meemaken:

Mensen met een trauma, zoals ik, ervaren een tekort aanidinephrine. Waarom doen ze dit? Er is een veel voorkomende oorzaak van dit fenomeen. Het snelle antwoord is; de verhoging van de bloeddruk en het resultaat is; de effectieve daling van deidinefrine circulatie naar de hersenen en dus de acetylcholineargets. Daarom scheiden de meeste mensen die een trauma hebben, bij het neerkomen atropine en noradrenaline af, die tamelijk veilig en onmiddellijk effectief zijn; maar helaas hebben de meeste mensen niet zo’n goed geluk.

lees meer:

Natuurcoach

Energetische therapie Den Bosch | 10

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.