Natuurlijke Geneeskunde

Natuurgeneeskundige Zeeland

Wat is Genezen?

Genezing wordt al eeuwenlang bestudeerd door de Tibetanen. Het concept van “integratie” van geest, lichaam en ziel kan op natuurlijke wijze plaatsvinden. Maar, omdat we allemaal verschillende uitdagingen en verschillende behoeften hebben, is genezing ook een proces. We vragen vaak: Wat is genezing? Wel, het is gewoon een andere vorm van zelfzorg of zelfonderhoud. Keuze en zelfbeheersing zijn nodig om je lichaam en je geest op een natuurlijke manier te helpen genezen.

Is zelfgenezing natuurlijke geneeskunde?

Natuurgeneeskunde wordt vaak geassocieerd met dingen als Runen, kruiden en vitamines, waarvan ik begrijp dat ze heel oud zijn, en mogelijk het geschenk van moeder natuur aan ons. Maar, is natuurlijke geneeskunde, en de kracht van suggestie en de helende energie in de natuur, eigenlijk de grootste gaven? Het antwoord zou nee moeten zijn. De genezing van de gewone verkoudheid was een holistische genezingsuitvinding, toegeschreven aan de Ademende Geest, en de natuurgeneeskunde gaf ons een hulpmiddel om de genezing te laten gebeuren.

Verschillende genezingssystemen

Natuurgeneeskunde is gebaseerd op welzijn. Geen natuurlijke producten of behandelingen gebruiken en jezelf behandelen alsof je ziek bent, is geen natuurlijk gezondheidsplan. Het is een ontkenning van de krachten en de vitaliteit van je lichaam. Het is geen zorgplan, maar eerder een liefde voor ziekte. Natuurlijke energiebehandelingen zijn holistische benaderingen om het lichaam van een persoon op zichzelf te behandelen. Ze bevatten en bevorderen harmonie en evenwicht in het immuunsysteem van een persoon. Ze beïnvloeden de energie van de geest, de emoties en de geest. Ze helpen een individu om op een nieuwe manier te reageren in omstandigheden waarmee hij/zij wordt geconfronteerd.

Natuurgeneeskunde brengt genezing door het in evenwicht brengen van lichaam, emoties en geest

Natuurgeneeskunde heeft tot doel het hele concept van welzijn van de eigenaar uit te breiden met de bedoeling heel te worden en evenwicht te vinden in alle aspecten van zijn emotionele, mentale en fysieke wezen. Zijn natuurgeneeskunde is niet noodzakelijk altijd volledig, maar is het proces van heel worden en heeft de bedoeling harmonie en evenwicht te brengen bij de eigenaar. De natuurgeneeskunde volgt Dr. Hans Selye’s theorie van de 10 basis verkoudheden:

Hans Selye leert dat zijn model voor de gewone verkoudheid een positief effect had op de patiënt, zodat het individu kon beslissen wat de meest positieve reactie op de verkoudheid was en gezond kon blijven. Zijn genezingsproces hangt af van de innerlijke toestand van het individu en het lichaam.Natuurgeneeskunde reageert op ieders emotionele, mentale en fysieke omstandigheden

Natuurgeneeskunde wat betreft natuurlijke gezondheidsplannen voor het lichaam;

Natuurgeneeskunde werkt binnen de mens. Natuurgeneeskunde houdt rekening met de realiteiten en beperkingen van het menselijk lichaam en zijn aandoeningen.

Natuurgeneeskunde behandelt het spirituele zelf als een persoon.

Natuurgeneeskunde maakt gebruik van de kracht van de geest.

De natuurgeneeskunde erkent de eenheid in het innerlijke zelf en de zelfgenezende krachten van de natuur.

Natuurgeneeskunde helpt om het hele lichaam en het spirituele zelf als persoon te genezen.

Mijn lichaam ervaart een totale gezondheidypnotische ervaring. Het lichaam zal zichzelf genezen met de medewerking van het hart en de geest.

Het fysieke lichaam wordt steeds slimmer en gevoeliger voor de omgeving. Natuurgeneesmiddelen behandelen de persoon in zijn geheel, zowel het fysieke als het spirituele zelf. Natuurlijke geneesmiddelen helpen de persoon om de harmonie van het hele zelf te voelen en aan te voelen, hoewel de voordelen van het grote innerlijke evenwicht om dit te bereiken niet duidelijk worden begrepen door de patiënt. Het vereist een grote hoeveelheid discipline, vergevingsgezindheid, zachtmoedigheid, geduld, liefde en begrip om de natuurlijke geneesmiddelen met mededogen te gebruiken om het beste interne evenwicht te veroorzaken.

De natuurgeneeskunde kan genezen met andere natuurlijke middelen, zoals acupunctuur, kruiden en massage, maar ook met andere hulpmiddelen, zoals koude handen, ijswater, warmtetherapie, mentale telekinese, misbruik van het centrale zenuwstelsel, enzovoort.

Natuurlijke geneesmiddelen komen uit de natuur en zitten dus in aantrekkelijke en natuurlijke miniatuurverpakkingen die gemakkelijk kunnen worden gebruikt.

Natuurgeneeskunde kan de waarde van het werk van het fysieke zelf en het spirituele zelf in stand houden. Op deze manier kunnen zij de patiënt ondersteunen bij het bewaren van emotioneel en spiritueel evenwicht terwijl hij het werk van genezing doorloopt.

Elke boer gebruikt natuurlijke remedies om zijn gewassen te helpen groeien. De natuur van de boer is een inspiratiebron voor andere natuurlijke manieren om de helende energie van de natuur te gebruiken om mensen te helpen ziekten te overwinnen.

Natuurgeneeskunde kan leiden tot een doeltreffender gebruik van vitaminen, mineralen, ontbrekende chemische stoffen en vitaminen om de lichaamseigen energie weer in evenwicht te brengen

Natuurgeneeskunde is zeer schoon, vrij van vervuiling en gifstoffen. Het is daarom een geweldig alternatief voor andere therapieën die allemaal onveilig zijn en niet zijn geoptimaliseerd voor de natuurlijke stoffen van het lichaam.

lees meer:

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.