Hoe maak je je eigen eten?

Hapjes baby

Als je worstelt met je eigen voedselkeuzes, het druk hebt met de zorg voor je kinderen of gewoon op zoek bent naar nieuwe manieren om maaltijden te maken terwijl je thuis kookt, is het Frootie een genoegen om je een aantal van de beste kwaliteitsvolle, verse voedingsmiddelen van over de hele wereld te serveren.

Frootie maakt sinds 1990 deel uit van de Frootie-familie. Sindsdien hebben ze kennis gemaakt met verschillende kinderen over de hele wereld. Vandaag de dag zetten ze zich in om alleen de meest verse ingrediënten te gebruiken, waaronder alleen hormoonvrij vlees en seizoensgebonden fruit.

In 2001 werd frootie.com gelanceerd, en het is een van de eerste online voedingssites van het internet. De online winkel biedt een verscheidenheid aan kwaliteitsproducten, waaronder unieke cadeaus, lekkernijen, alledaagse artikelen, en collectible memorizers voor Peuters en baby’s. Je kunt ook meedoen aan het buddysysteem en dezelfde artikelen kopen van andere Frootie-fans van over de hele wereld.

De enige bedoeling van het bedrijf is zijn klanten de kans te bieden te delen in het genot van vers bereide voedingswaren zonder speciale gunsten te moeten maken. Hun grootste uitdaging, na de goedkeuring van gezondheids- en hygiënecodes door verschillende landen, is hoe zij kinderen vriendelijk kunnen maken met dergelijke voedingsmiddelen. Daartoe is veel zorg besteed aan de keuze van de juiste producten. Theicer heeft levensmiddelen op voorraad zoals biologische gedroogde abrikozen, biologische rawvalue. Getuigenissen van 4 van ons uit Italië, Frankrijk, het VK en de VS zijn te vinden op de website.

Het Egyptische publiek ziet deze vrucht ook als een symbool van romantiek. Zo beweren de Egyptenaren tijdens het carnavalsseizoen dat het uithoudingsvermogen, uh, van hun liefdesvruchten nog grotere kwaliteiten bezit dan dat van andere dieren. Geen wonder dat Egyptische restaurants als teken van hun liefde gerechten serveren die rijk zijn aan koolhydraten en weinig vet en zout bevatten.

Frootie wordt ook verwerkt in salades, shakes en smoothies. Vandaag is hij te vinden in Italiaanse, Franse, Poolse en ook in Griekse, Russische, Zweedse en Amerikaanse varianten.

Om textuur toe te voegen en om anders ongebruikte ingrediënten bij het bakken te benutten, wordt in Rusland naar frootie gegrepen vanwege de zure smaak. Voor Amerikaans traditioneel brood wordt het slechts geraspt of versnipperd.

Lees meer:
Babyvoeding gezond

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.