Hemp and Marijuana

 

 

Regeringen over de hele wereld hebben de afgelopen decennia ingezien dat zij de illegale drugsproductie niet kunnen stoppen. In feite blijft de productie en export van Illegale Drugs winstgevende business en de dreiging van het volledig sluiten van de bevoorrading wordt elke dag groter. Na enkele jaren van studie, onderzoek en debat werd medicinale cannabis in het VK eindelijk geklasseerd als een klasse A drug en dus onder de strikte regulering en controle van de overheid. Particulier bezit van Cannabis is nu illegaal in de meeste landen in de wereld.

Wat heeft dit alles te maken met marihuana en hennep? Wel, veel hennep- en marihuanaplanten worden gebruikt voor industrieel gebruik en voor touw, papier en bouwmaterialen. Waarom zijn deze gewassen nog steeds illegaal? Omdat regeringen, bezorgd om de winstgevendheid van de winstgevende gewassen, de telers streng controleerden, wat in sommige gevallen de problemen heeft verergerd in plaats van ze op te lossen. Met andere woorden, hennep en marihuana zijn nu "OPERatieven" die, in extreme gevallen, mensen in de gevangenis doen belanden voor het kweken ervan.

Wat kan men doen om dit te voorkomen? Wel, één van de krachtigste manieren om deze problemen te stoppen, is het stoppen van de vermeerdering van de betrokken zaden. Hoe kan men zien of er zaden worden gebruikt? Dat is eigenlijk heel eenvoudig en niet duur. Als een zaadje voor een bioticum wordt gebruikt, moet je alle volwassen planten op het veld doden en de kinderziekten van de plant onderzoeken op tekenen van wat er uit het zaadje zal groeien. Als je hennep- of marihuanaplantages tegenkomt die opgedroogd of dood zijn, moet je stoppen met het kopen van die bedrijven of zelfs esthetische producten van die bedrijven.

Hoe kan hennep recreatief worden geteeld?

In feite worden twee verschillende kweekprocedures gebruikt bij de hennepplant. Er zijn veel gunstige proeven gedaan met hennep, wat op zijn minst een voor de hand liggende eerste is; er zijn echter andere kweekmethoden beschikbaar die al eeuwenlang in vele delen van de wereld worden gebruikt.

Hennep- en henneptelers kunnen thuis worden gekweekt met behulp van een planmatige bewerking van laboratoriumkwaliteit. Deze niticiden kunnen worden geïnspecteerd om hun veiligheid en die van de werknemers te garanderen. De voordelen van deze manier van telen zijn minder residuen van bestrijdingsmiddelen en de eliminatie van een groot deel van de huisstofmijtpopulatie, die beide de lucht die wij inademen ziek maken en allergische reacties veroorzaken.

Hoe kan hennep worden geteeld?

Hennep kan op ongeveer dezelfde manier worden geteeld als elk ander gewas, inclusief supplementen. Hennep kweken op uw eigen bedrijf is echter de meest efficiënte manier om deze plant te kweken. Hennepzaad van laboratoriumkwaliteit wordt gekweekt in een bed waar de lucht vrij kan circuleren, zodat iedereen vrij kan ademen en een verhoogd bed niet zo snel water uit de grond kan afvoeren. Nadat de zaailingfase is voltooid, kan een tweede hennepveld worden gestart in een andere ruimte of kan ruimte worden toegevoegd aan het eerste. Hennep moet worden geplant in het herfstseizoen, dat gewoonlijk loopt van eind april tot begin mei en dan doorgaat tot de volgende maand mei. Het is belangrijk om tijdens de zomermaanden ruimte aan het hennepveld toe te voegen omdat te veel vocht de planten kan uitdrogen.

Conclusie:

De toepassingen van hennep worden al meer dan 4000 jaar erkend. Hennep groeit vandaag in vele regio's van de wereld en wordt zelfs gebruikt voor sommige delen van de traditionele hennepproductie die vroeger volgens traditionele methoden werden geteeld. Alleen al in Noord-Amerika zijn er zo'n vijftien staten die de hennepindustrie toestaan om ongestoord te werken en de hennep per vrachtwagen naar het stadium van de medische hulpmiddelen (het stadium van de papierverwerking) te vervoeren.

Om meer te weten te komen over deze voedzame plant kunt u online kijken op de hennepwebsite van de Universiteit van Illinois.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.