Yoga lessen

Yoga Boekel

Yoga bewegingen:

Yogasessies beginnen met een "ademhalingsfunctie" waardoor de buik beweegt en de longen uitzetten. Het volgende dat moet gebeuren, is dat de tong in de mond moet zakken, zodat deze letterlijk de achterste ribben kan bereiken. Dit is de "dak" positie. Dan haal je diep adem en adem je krachtig uit. Het resultaat is een lekker koel gevoel door je hele lichaam, inclusief je gezicht.

Al die tijd doe je yogahoudingen, uiteraard met aandacht voor je ademhaling. Ook vergeet je niet regelmatig te eten tijdens een Hatha Yoga-sessie, omdat zowel de fysieke als de mentale activiteiten van het leven veel energie vergen. Na ongeveer 15 – 20 minuten lange poses, zou je jezelf moe moeten voelen. Dit kenmerk van een perfecte yogasessie moet je de energie geven voordat je uitgeput bent van het verteren.

In de VS zijn yogalessen erg populair onder mensen van alle leeftijden. Je zult zeker een yogales vinden die aan je behoeften voldoet in je plaatselijke club, sportschool of fitnesscentrum. Veel mensen, die nog nooit yoga hebben geprobeerd, zijn verrast door de geweldige voordelen die het hen kan bieden. Het is een goede belemmering van extra vet.

De videoband van yogalessen werkt als een ideale introductie voor mensen die nog nooit yoga hebben geprobeerd. Je kunt op elk moment van de dag yogalessen bekijken, hoewel het soms beter is als je het 's morgens vroeg beoefent voordat je naar je werk gaat.

Yogalessen in de VS hebben een lange weg te bieden, hoe divers de oefenlocaties ook zijn: Aspen, Baylor, noodzakelijke zaken, en dat is slechts voor beginners. Er is ook de mogelijkheid om te trainen bij een erkend yogacentrum bij jou in de buurt, wat tegenwoordig veel mensen doen.

vraag je je af waar de grens tussen oefenen en trainen het meest vervaagd is?

Welnu, als je aan yoga doet, is er geen grens tussen worden en oefenen. Natuurlijk, je bent misschien in de praktijk, maar je voeten zijn in yoga. Wanneer je een pose aanneemt, zonder de anatomie van de houding volledig te begrijpen, verschuiven je heupen en roteert je bovenlichaam, inclusief je hoofd. Er zijn veel houdingen waarbij je met je handen buiten je lichaam moet reiken. Sommige van deze houdingen zijn bereikbaar zonder handen, waarbij je alleen je lichaam gebruikt voor de lift. Anderen eisen dat je je lichaam strekt met je handen. In weer andere lig je met je lichaam gestrekt en laat je de impact van je hand toe om een ​​centimeter dikke NeedStop te creëren, waarbij de breedte van je hand op de volledig begrijpen hoe het lichaam deze actie moet uitvoeren. Eindelijk, bij sommige houdingen moet je je lichaam buigen of strekken in een verbonden beweging. Dit vereist meestal dat je rug aan de mat blijft plakken, maar je voeten kunnen, zoals we bij yoga leren, onbeweeglijk blijven.

In zekere zin doe je niet veel anders dan wat je in het gewone leven doet. Maar tot op zekere hoogte kunnen yogalessen ons manieren leren waarop gewone mensen zinvollere en uitdagendere manieren kunnen vinden om de kwaliteit van ons leven te verbeteren.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.