Wat is therapie?

Shockwave therapie

Wat is shockwave therapie en hoe verschilt het van andere vormen van therapie?

Wel, er zijn verschillende soorten fysiotherapie. We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens gehoord van fysiotherapie, rustelozebenensyndroom, revalidatie na een beroerte, en ruggenmergletsels. Dan zijn er thema’s in revalidatie, brandwondenzorg, en in de strijd tegen kanker. Dan zijn er meer van de alternatieve vormen van therapie in totale ondersteuning van het lichaam zoals Yoga, Chiropractie, pilates, acupunctuur, Muziek, Tai Chi, en natuurlijk Body- overboard Sea Yoga. Wat betekent de term shockwave therapie? In 20 opzichten is het een combinatie van vele therapieën die worden gebruikt om de functie en de fysieke diversiteit te helpen herstellen. Het is een combinatie van massage, signaaltherapie, vibratietherapie, en diepe ritmestimulatie. clerose is een systeem van genezing en herstel dat inclusief en niet exclusief is. Ons lichaam kan zichzelf genezen en door samen te werken kunnen we maximale voordelen bereiken. We noemen het lichaam ons gereedschap en het is onze lentereiniger. Het kan alle eigenschappen van water absorberen en regulerend en zuiverend worden.

We zijn allemaal bekend met de gassen en energiestromen die ontstaan wanneer we lucht van buitenaf binnenkrijgen en wanneer we chemicaliën en energie van binnenuit ons lichaam uitademen. Wat gebeurt er als we werken? De energie die al onze lichaamsdelen spaarde, bleef gewoon in ons lichaam zitten tot ze efficiënt kon worden overgebracht naar de plaatsen waar ze moest worden overgebracht. Wij noemden die overdracht van energie Water en het was de katalysator die de ontwikkeling van cellen in gang zette. Wat gebeurt er bij wegm? De energie die door de cellen werd opgeslagen, werd automatisch besparingsenergie omdat ze onmiddellijk beschikbaar was voor gebruik. Het zat daar niet te weken van wat er was om gereinigd te worden. Het bleef daar gewoon zitten tot het gebruikt kon worden. Dus, wanneer onze cellen vol afvalstoffen zitten, is water dat binnenkomt volledig verzadigd en niet absoluut kritisch. Wanneer er niet genoeg water in het lichaam is, of het nu in onze cellen of in onze organen is, moet ons bloed als een semi-leiding fungeren en dan dumpen wat het niet nodig heeft in onze organen of ons vetweefsel en kraakbeen en botdelen zoals pezen en ligamenten. Dan zijn het de cellen die het werk doen om de organen en weefsels te redden van wat vroeger afval was.

Wat gebeurt er als we te veel zitten? Ons lichaam is het slachtoffer van de technologie die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben. Laten we eens kijken naar de soorten technologie en hoe die passen bij de helende eigenschappen van water. Het is 20 jaar geleden dat de eerste balsemvloeistof werd gemaakt en in kistjes werd gepompt voor mogelijke bewaring na de dood. Deze eerste creatie was een chemische stof genaamd formaldehyde, een derivaat van houtconserveringsmiddel. Vandaag de dag zijn er tientallen balsemvloeistoffen, waaronder alle verschillende die het bloed of water vasthouden na een langdurige dood. Hoewel elk van deze balsemvloeistoffen, zoals formaldehyde, een conserveringsmiddel is, kunnen ze allemaal, met uitzondering van formaldehyde, een ravage aanrichten aan de wanden van uw slagaders, waardoor de vlotte doorstroming van het bloed en de fysieke integriteit van uw organen negatief worden beïnvloed.

Sava, een populaire spirituele drank die de laatste eeuwen werd gebruikt, bevat een eigen, volledig natuurlijke formule van vitaminen, mineralen en antioxidanten, ontwikkeld op het hoogtepunt van het Romeinse tijdperk. Het verbindt letterlijk uw geest en uw lichaam waardoor u vele kwalen kunt genezen. Sava, wat letterlijk “gezegend sap” betekent, wordt gemaakt van het sap van rood rijp fruit, voornamelijk vijgen. Het heeft een sterke citroensmaak en een aroma van kaneel en exotische specerijen. Afhankelijk van de hoeveelheid cayennepeper die in die rode bessen verborgen zit, kan de resulterende smaak variëren van extreem zoeter tot zouter dan gewone frisdrank, maar al bij al is het een uiterst levenslustige drank van grote betekenis. Het wordt zelfs door sommige natuurgeneeskundigen en alternatieve beoefenaars beschouwd als één van de beste dranken die men kan maken, omdat het tegelijkertijd krampstillend en ontstekingsremmend is.

Lees meer

Valpreventie

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.