Wat is massage

Yoga, Kracht, Vrouw, Evenwicht

Er zijn zowel traditionele CAM-praktijken als moderne praktijken die door het Oosten zijn beïnvloed. De praktijk van CAM wordt soms verward met Oosterse geneeswijzen. Verschillende mensen bedoelen verschillende dingen met zoektermen zoals alternatieve geneeskunde. Alvorens de voordelen van CAM te onderzoeken is het belangrijk te definiëren wat CAM is.

CAM is een gids die gebruikt wordt om mensen te helpen bij hun zoektocht. CAM is een levensstijl benadering van de gezondheidszorg. CAM staat voor Community, cnme, Pharmacy, causative, ment/anti-inflammatory, bodywork, en massage. Dus, als iemand zou zeggen dat medicinale massage therapie deel uitmaakt van CAM, dan zou dat juist zijn. Het is ook belangrijk op te merken dat er niet één universeel erkende definitie van CAM is. De praktijken kunnen zo divers zijn als lichaamswerk, kruiden, aromatherapie, authentiek isolerend vasten, en Reiki. Laten we dus eens kijken naar enkele van de voordelen van CAM.

Een van de meest in het oog springende voordelen van CAM is dat het geen bijwerkingen heeft. CAM is volkomen veilig en kan tekort worden gedaan omdat er geen medicijnen of medische behandelingen zijn. Het gebruik van CAM om ziekten te behandelen heeft tot zeer weinig bijwerkingen geleid. De meeste medici beschouwen CAM als een veilig en effectief gebruik van het lichaam.

Een van de meest voorkomende problemen bij het gebruik van CAM-praktijken is of er al dan niet een beoefenaar bij u in de buurt zal zijn. De meeste mensen moeten worden opgevoed met deze praktijken. Als u overweegt om uw CAM practitioner bij u in de buurt te laten komen of bij u thuis te laten werken, vraag dan hoe hij of zij afspraken kan maken. Als de practitioner maar één keer per week zal komen, wil je geen verwachtingen hebben voor het bezoek. U wilt er zeker van zijn dat de behandelaar tijd voor u kan vrijmaken. Dat is een goede manier om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Als u een gratis consult verwacht, zal de arts hoogstwaarschijnlijk iemand sturen om de afspraak te maken.

Vraag of uw arts “cardio” behandelingen aanbiedt, zoals yoga, loopband, spin lessen, lichte aerobics, of wandelen. Als je massagetherapie overweegt, kun je net zo goed vragen of ze acupunctuur, voeding, of mindfulness secties aanbieden. De lengte van de sessie is het minst belangrijke deel van de vergelijking als het gaat om deze voordelen. De behandelaar kan aan uw lichaam werken als u hem dat toestaat. Overweeg om een vasectomiepatiënt onder hun hoede te nemen. Ze kunnen misschien helpen, maar nogmaals, de nadruk ligt op jouw genezing in tegenstelling tot hun genezing van jou. U wilt iemand kiezen bij wie u zich op uw gemak voelt, en niet alleen iemand die u kan genezen. Edelstenen winkel

Vraag welke methoden ze gebruiken. Net zoals u niet zou kiezen voor een mes dat lang kan bloeden, moet u de instrumenten die ze gebruiken beoordelen. Als de Cutoloog een injectienaald gebruikt, moet je op zoek gaan naar opleidingsmateriaal waarin duidelijk staat hoe je de gebruikte naald op de juiste manier weggooit. Hopelijk heb je, als je naar hun kantoor gaat, je eigen spuiten en/of handschoenen al meegenomen, en gebruik je niets anders dan wat de kliniek heeft verstrekt.

Wees niet bang om deze vragen te stellen. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van uw mogelijkheden in het geval dat het een of het ander zich voordoet.

Waarom heb je deze kliniek gekozen? Wat was hun ervaring? Hebben ze hun werk goed gedaan? Zorgden ze ervoor dat ik snel behandeld werd? Hebben ze me de juiste informatie gegeven? Waren de kosten betaalbaar? Hebben ze vitaminen ingenomen? Wie leerde hen hoe? Leverden ze alleen de zorg die ik nodig had? Boden ze extra hulp voor mijn dossiers of laboratoriumwerk? Wiens dokter is het? Enz.

Je hebt misschien wat gegoogled, maar wat heeft dat met mij te maken?

Dit is waarom. Het is misschien niet algemeen bekend, maar veel mensen weten niet waar ze terecht kunnen voor medische hulp. Bovendien kan het internet vol staan met misleidende en onwaarachtige informatie. Om informatie te vinden en er zeker van te zijn dat u accurate en professionele hulp krijgt, moet u met iemand spreken die een M.D. is. Dit is net als naar de dokter gaan, maar hier krijgt u een second opinion.

Ik zie mensen die naar een chiropractor zijn geweest, maar ze zijn niet tevreden over hun bezoek, of ze weten niet zeker wat er aan de hand was. Door met een chiropractor te praten, kun je echt aanpakken wat er gebeurd is, en kun je bepalen wat voor soort probleem je mogelijk hebt. In het geval van een mysterieuze ziekte, kan het een goed idee zijn om iemand te bezoeken die gespecialiseerd is in inotiek.

Ik maak er een punt van om mijn patiënten aan te moedigen om niet alleen een chiropractor te raadplegen die zich bezighoudt met het voor de hand liggende fysieke deel van de gezondheidszorg, maar ook om te kijken welke andere vormen van gezondheidszorg ze eventueel hebben voordat ze zich vastleggen op één Dr. Chiropractor.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.