Reumatoïde Zorg

Palliatieve zorg

In de V.S. is ola een ziekte die te maken heeft met reumatoïde artritis. Nat worden in een zwembad of een hotelkamer is niet ongewoon voor mensen die aan reumatoïde artritis lijden. Het kan een bijzonder wrede ziekte zijn, omdat ze kan komen en gaan en meestal aankomt als een wolk van meedogenloze rook.

U.S.ola is een ouderdomsziekte, die niet te genezen is. Het is vaak moeilijk om ermee om te gaan, omdat het je gevoel van eigenwaarde en je onafhankelijkheid aantast. Meestal voelt u zich als een kaartenhuis, dat gebogen is naar de verschillende wensen van degenen die voor u zorgen. Palliatieve zorg is erop gericht al deze zorgen te verlichten. Ze helpt ervoor te zorgen dat de verschillende spanningen in het leven in evenwicht zijn om onnodige angst te vermijden, en om palliatieve zorg te gebruiken als een middel voor profylactische behandeling.

Hoe werkt palliatieve zorg? Het is een drievoudige aanpak, die omvat Geneesmiddelen en fysiotherapie – Dr. John Imedema en Dr. Vertaling versterken de botten van de patiënt, en verminderen de gevolgen van botverlies. Verwijdering van spalken en andere apparaten die de gewrichten ondersteunen en de patiënt omlijsten, worden ondernomen door Dr Imedema. Voedingsondersteuning is het doel van Dr. Imedema, door het toedienen van voedingsstoffen zoals glucosamine, chondroïtine en CM.

Psychologische steun – wordt verleend door Dr Imedema en Dr translate, die de manifesten van de patiënten schrijven en interpreteren, en een verslag bijhouden van de gedachten, gevoelens en gedragingen van de patiënten. Dit helpt de patiënt om met de ziekte om te gaan, en vermindert de angst. De behandeling onthoudt zich van het stellen van eisen aan de patiënt, waarover de patiënt gemengde gedachten kan hebben, hoewel het een sterk ondersteund proces is.Thematische sessies – die exploratie van de reactie van de patiënt op de ziekte omvatten, waarom hij zich gedraagt zoals hij doet, wat zijn zijn relaties met anderen, hoe ziet hij zichzelf, recapitulerend zijn levensgebeurtenissen, wat waardeert hij, wat zijn zijn behoeften en hoe ziet hij de wereld?

Interventie – komt van de arts of therapeut, of soms van een vriend of familielid, die de patiënt wijst op het verkeerde gedrag waardoor hij of zij zich onbehoorlijk gedraagt. Dit kan ongewenst gedrag zijn zoals vreemd eten, roken, overmatig schoonmaken, ijsberen of overmatig praten. Sociale steun – is een belangrijk onderdeel van palliatieve zorg. De patiënt zoekt sociale steun bij familie en vrienden, en kan Bugs troost zoeken. Wat doet hij voor zichzelf? De activiteit van het dagelijks leven – wordt beperkt of gecontroleerd door de ziekte. De patiënt gelooft ijdel dat hij lijdt – misschien buitensporig – of dom is of niet in staat om instructies op te volgen. Verlies van onafhankelijkheid – in de hoop dat hij niet alleen zal zijn, en dus niet kan deelnemen aan activiteiten die ofwel de normale activiteiten zijn of die de persoon als belangrijk beschouwt.

Lees meer

Seniorencoach

Indicatie wijkverpleging

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.