Relatietherapie

Relatietherapie Utrecht

Relatietherapie Utrecht

Onbewuste overtuigingen (ook wel 'waar' en 'hoe mensen zijn' overtuigingen genoemd) beïnvloeden hoe we ons nu voelen, zowel fysiek als mentaal, en hebben ook effect op onze relatie. Als wij (of onze partner) onze gevoelens niet uiten of ervaren door erover te praten, blijven onze gevoelens onvervuld. En zelfs als onze relatie een nieuw niveau bereikt, moeten we nog steeds onze gevoelens onderzoeken en uiten, of onze partner kan het gevoel hebben dat het enige dat naar ons toe groeit onze onvervulde behoeften zijn. Bij Softpower gebruiken we de soft skills voor relatietherapie, waaronder sitters, therapeuten, diversen en mediators. Bij te Utrerollers hebben we onze diensten getransformeerd tot een hoofdstuk van sociaal ondernemen, werken met mensen in relatie tot elkaar, en met onze gemeenschap als klanten en leden van de gemeenschap.

In Softpower benaderen we ons werk door te kijken naar de manieren waarop onze partners ons de ondersteuning kunnen geven die we nodig hebben en hen aanmoedigen en voorzichtig wegduwen van de plek waar we willen dat ze opereren. Alle relaties moeten opereren vanuit een plaats van respect en intimiteit. Onze therapie volgt grofweg het uitgangspunt: 'Doen waar je van houdt en van jezelf houden maakt je gelukkig', terwijl je toch ruimte maakt voor de uitdagingen van het dagelijks leven en normaal menselijk gedrag. In de aanloop naar het 'nog lang en gelukkig' facet van de relatie gaan we door als het kan. Als we dat niet doen, kan onze partner zich bewust worden van het 'ongeluk' en heeft het de potentie om een ​​gehechtheid te vormen, meestal is de relatie in kwestie 'me overkomen' en wordt gecreëerd door onze partner, met ons 'ongeluk' , als we dat niet doen t help hen om er een einde aan te maken. De remedie om gehecht te raken aan onze partner door onze gedachten, woorden en daden, is om lief te hebben en in een staat van genade te zijn, terwijl op het moment van beslissing – dat wezen voelt het GOED – of niet zo goed voelt. Nu ben je in de ruimte van 'vertrouwen hebben' in wat je denkt, zegt en doet, en niet in staat om te voelen wat je voelt.

Buiten ons gebeurt niets. We splitsen ons zoals het is in twee kanten. Materiële en waargenomen betekenis kunnen ons in twee kanten splitsen. Het probleem hiermee is dat we niet nauwkeurig genoeg zijn in onze waarneming. We zien de wereld vanuit ons eigen gezichtspunt van hoe het zou moeten zijn. Ik ben het die een probleem creëert. Jij bent het die je verbeeldt wat ik zeg in een onwetende staat, wat de schoonheid is van het geschenk van onvoorwaardelijke liefde. In onze relatietherapie werken we aan het helen van onze gedragspatronen of doen we steeds weer hetzelfde waardoor die oude gewoonte niet verandert. We kijken naar wat niet werkt voor ons en we kunnen koppig zijn en weerstand bieden aan de impuls om gedrag te omarmen dat ons op de een of andere manier zwak maakt, of het gevoel hebben dat we dom zijn in plaats van een slim persoon. We worden ons bewust van onze keuzes en gedachten die ons niet dienen,

Het beheersen van je intieme relatie begint met het verzamelen van de stukjes van je relatie, of het nu dingen, relaties, gedragingen of overtuigingen zijn, want het gaat allemaal om de relatie en hoe je eraan deelneemt. Bij regressiewerk beginnen we met het in vogelvlucht bekijken van onze relatie – een inzicht in hoe deze stukken eruit zien als je er samen naar kijkt. Dan wordt alles wat we over de relatie geloven een beperking voor onze eigen dagelijkse keuzes en ervaringen, en komen we vast te zitten. Wanneer we onszelf vrij maken om te spelen, en onze persoonlijke gehechtheden vergeven en opruimen, kunnen we beginnen te kiezen door de obstakels heen die als de waarde van onze eigen relaties staan.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.