Je Intuïtie Beheren

Holistisch coach opleiding

Inderdaad, het beheren van je energie laat je trainen en ontspannen, een andere manier om je spirituele energie te beheren. Als je weet hoe je deze energie op de juiste manier kunt gebruiken, zul je merken dat je gelukkiger, meer ontspannen, actiever en zelfs productief bent. Dit helpt, nog meer, wanneer je de volgende regel hebt; je professionele, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Wil je lezen en tegelijkertijd antwoorden op je vragen krijgen. De volgende regel is om contact te maken met je eigen intuïtieve. Zo word je empowered om met je emoties en fysiologische energie om te gaan. Dit terrorisme maakt een scheiding tussen jou en de rest van de wereld en zorgt ervoor dat je de dingen op een heel nieuwe manier gaat zien.

Door je intuïtie te ontwikkelen, kun je je zelfvertrouwen ontwikkelen. Wanneer je je instinct ontwikkelt, vergroot je je bewustzijn en ervaar je hogere niveaus van bewustzijn. Dit is het punt waar transformerende veranderingen plaatsvinden. Wat je hebt opgeschreven mag dan door jou vergeten zijn, maar er is zich iets nieuws gaan ontwikkelen. Dit gebeurt wanneer je intuïtieve gave zich opent om je in staat te stellen contact te maken met je eigen innerlijke zelf.

Uw intuïtie stelt u in staat een goede relatie met uzelf te ontwikkelen, door uw essentiële kernwaarden te kennen. Deze waarden, die gegrond zijn in je eigen identiteit en karakter, bepalen wat je doet, zegt en denkt. Als je een holistische coach bent met een ware gave vanuit het hart, helpt je intuïtie je om je leven te verrijken. Het is veel gemakkelijker om met mensen om je heen te praten als je verbonden bent met je eigen intuïtieve zelf. Je verandert jezelf in een afstandelijke waarnemer en ontdekt nieuwe dingen over je zelf, je gewaarwordingen en je emoties. Je zult je tegelijkertijd realiseren dat je verbonden bent met een oneindige bron waaruit je kunt putten als je een oplossing nodig hebt of bijvoorbeeld als je jezelf moet coachen.

De mysticus Ramana Maharshi heeft een inzicht bijgedragen dat u zou kunnen leiden bij het beantwoorden van de meest uitdagende vragen van uw cliënt. Soms ontneemt het lijden ons de kans om van ons eigen leven te genieten en daardoor de kans om in verbinding te blijven met onze intuïtie. Volgens Maharshi bestaan er vier soorten mensen: zij die volkomen logisch zijn; zij die emotioneel zijn; zij die spiritueel zijn; en zij die spiritueel zijn maar niet verbonden met hun lichaam, zoals barden of vegetariërs.

Wat betreft het zoeken naar oplossingen voor de problemen van je cliënt, wat zijn essentiële regels? Je bent verbonden evolueren op alle niveaus van je bestaan en je reist vanuit een centraal punt dat je identificeert met God. Op dit punt word je één met je essentiële zelf en kun je communiceren met andere mensen. Je kunt je eigen problemen analyseren en je eigen intuïtie gebruiken om oplossingen te vinden. Wanneer ik mijn eigen problemen analyseer ben ik verbonden met de goddelijke kern in mij die weet wat te doen. Zelfs als ik geen antwoord kan vinden, weet ik dat het goddelijke punt van bestaan dat het geheim in zich draagt in mijzelf is.

Je intuïtie verbindt je met de bron die je leven in stand houdt. Ware intuïtie is het ontwaken van het besef dat je deel uitmaakt van deze geschapen wereld. Het gaat erom je te verbinden met de goddelijke kracht die ten grondslag ligt aan je bestaan. Het kan je ook nieuwsgierig maken. Wanneer je vertrouwen hebt in je intuïtieve zelf en niet met angst leeft, begint het universum je alles te geven wat je nodig hebt, wat verbonden is met je intuïtie. Het universum trekt je kansen aan! We beginnen met de volgende regel van de holistische coach, in dit geval onze aandacht voor onze intuïtie. Vraag jezelf af over alles wat je doet. Telkens als je iets doet, vraag jezelf dan af: is dit rationeel? Is het noodzakelijk? Is het doeltreffend? Is het in harmonie met de eenvoud en de harmonie van de natuur? Wat is je intentie om dit te doen? Vaak voel je je aangetrokken tot de activiteit waarmee je bezig bent.

Lees meer

Vrouwelijk leiderschap

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.