Het spirituele genezingsproces

Spirituele heling

Het fysieke lichaam kan gezien worden als een weerspiegeling van je werkelijke zelf. Vaak probeert het lichaam te ontsnappen aan en/of zich af te schermen tegen de negatieve energie die erin leeft. Het kan zichzelf proberen te beschermen tegen de pijn, stress en/of angst die vaak voortkomen uit pijn, stress of angst.

Er zijn manieren die kunnen worden beoefend om de spirituele heling te beoefenen die op het spirituele niveau wordt gedaan. Het zijn directe methoden, en het zijn indirecte methoden.

Een van de directe methoden is devotie. devotie betekent “aanbidden” wat letterlijk kan betekenen: “de aanwezigheid van God bijwonen.” Vaak zijn mensen onzeker over wat het betekent als ze de woorden “aanbidding” horen, maar de persoon die de toewijding doet zegt dat het letterlijk betekent: “Ik woon de aanwezigheid van God bij.”

Ik was getuige van een geval dat zich voordeed in China. Een reizende medewerker van een parfumbedrijf met de naam Dr. Pu passeerde een groep mensen van middelbare leeftijd die hem opvielen dat ze veel schoner en ordelijker waren dan al zijn vorige klanten. In feite leek elke persoon iets te doen waardoor hij zich direct tot God wilde wenden.

Op een dag maakte hij voor de klanten eten klaar en liet hen alleen. Sommige mensen, van wie hij merkte dat ze ziek waren, aten ook en waren zeer goed gekleed.

Nadat hij naar hun gesprek had geluisterd, vroeg hij hen wat ze gingen doen voordat ze weggingen. Een van hen zei dat ze naar de kerk zouden gaan. Ik weet niet zeker naar welke kerk ze gingen, maar het klonk als een soort megakerk. Een ander zei dat ze naar een feest gingen. Ik weet niet eens naar welke feesten ze gaan, maar ze zullen zich wel amuseren.

Dr. Pu merkte op dat al deze mensen ziek waren en vroeg zich af of hun ziekte iets te maken had met hun kerkbezoek.

Hij vertelde hen over de goede dingen die hij voor hen beiden kon doen. Hij vertelde hen over zijn registratie van hun gezondheid en merkte op dat velen van hen niet meer hun normale dieet volgden. Hij vertelde hen dat hij hen kon helpen gezond te worden en te blijven door hen te voorzien van wat zij nodig hadden en niet van dingen die zij niet nodig hadden.

Deze schijnbaar ongerelateerde gesprekken ontrafeld en klonken zo waar voor degenen die er waren, dat tranen begonnen te vormen.Ructure

Het komt niet vaak voor dat je structuur ziet in een ziekte. Overeten is vaak een gevolg van druk en het ontbreken van een structuur om met het probleem om te gaan. Het omgekeerde kan ook waar zijn, als er te veel troep is om te doen, kan dat een ziekte veroorzaken.

Als er te veel spullen zijn, kan dat ook een geestelijke inzinking veroorzaken en de structuur in de persoon vernietigen. Het is belangrijk om bepaalde dingen op te ruimen om u te helpen uw zaken op orde te krijgen en ook om te helpen bij het genezingsproces.

lees meer:

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.