Het belang van een Spirituele Coach

Spirituele coach

liever meer van onze vermogens oproepen om bij jou te werken en je een volledig functionele en accurate, gerichte, troostende, niet-oordelende & ondersteunende omgeving te geven? Hoewel een spirituele coach je meestal kan helpen in je persoonlijke leven is het belangrijk om je ervan bewust te zijn dat zowel jij als de coach verantwoordelijk zijn voor de uitkomsten van je hulp.

Wij werken met spirituele en energetische cliënten zoals Reiki, Astrologie, Reiki Reiki, ongelukken & healing, aromatherapie, Psychotherapie, Dieet en nog veel meer. Als we voor een cliënt werken willen we een sfeer creëren van vertrouwen, begrip, warme en fuzzy universele liefde voor iedereen. We werken ook samen met Reiki leraren om hen te helpen omdat we onze cliënten heel goed begrijpen.

Ervaring met cliënten die mediums & metafysische mediums, Reiki, Astrologie en Reiki Reiki zijn, verbaast me echt hoe weinig informatie ze geven, vooral met betrekking tot onze vragen. Gelukkig is er een Forum (een online & besloten netwerkgroep) waar onze studenten aandacht aan besteden. Als gevolg van die aandacht hoeven we geen tijd te verspillen aan het opnieuw informeren van onze cliënten.

Zoals gezegd, zijn we altijd op zoek naar het verbeteren van onze vaardigheden als coach en als mens. Hoe meer we over onszelf leren, hoe beter we in het leven worden. Of je nu besluit om een Coaching of een Spiritualiteit Coaching Programma aan te gaan, onze ervaring & technieken zullen je begeleiden naar echt succes, vervulling & geluk. In werkelijkheid hebben we over het algemeen niet veel training vanaf onze eerste jaren, maar vanuit onze ervaringen en het loslaten van pijn, gebruiken we meestal onze eerdere training als basis om anderen te helpen, omdat we weten dat we echt mensen zijn die menselijke dingen doen.

Het belangrijkste idee is dat als we mens zijn, het belangrijk is om één leven per keer te leven. Het is de enige manier waarop onze cellen de ruimte krijgen om te regenereren. De volgende paragraaf zal je helpen bij het gebruik van onze vermogens en vaardigheden. Het is ook belangrijk te weten dat spiritualiteit een ervaring is en een begrip van jezelf.

Het is beter om jezelf toe te passen in een helpende baan waar de mensen waarschijnlijk geen echte mensen zijn. (Wie kan echt het verschil zien tussen een mens en een geest of energie?) We weten dat hoe meer mensen je helpt, hoe meer je de vaardigheden zult ontwikkelen en hoe groter je niveau van dienstverlening zal worden. We willen je ook coachen met energiewerk, psychotherapie, Reiki Reiki, Reiki Chakra Therapie en Spirituele Therapie (een bredere term).

Dat gezegd hebbende, is het belangrijker dat je deel uitmaakt van een Coaching Programma en dat onze training je kan helpen om je kennis constructief toe te passen – dat is de reden achter ons onderricht. Wij zijn er sterk van overtuigd geraakt dat wij als mensen op deze planeet zijn om te bouwen. Om uit te vinden, te bedenken, te creëren. Om de wereld te creëren waarin we willen leven en om positieve energie en verstandig leven te helpen bewerkstelligen. Onze leraren begrijpen ook dat dit alleen kan worden bereikt door een interferentie met negativiteit.

Wij willen de plaats zijn waar we als Spiritueel Coachingsprogramma en rehabilitatiegroep de mensen kunnen samenbrengen die elkaar kunnen helpen. Wij geloven dat we hier zijn met het doel om elkaar te helpen om spiritueel ontwaken en daardoor lichamelijke genezing te bewerkstelligen.

We moeten altijd onthouden dat de belangrijkste persoon om je te kennen als iemand anders is. Sommige mensen zeggen het en sommige mensen zeggen het niet. Wie is de belangrijkste persoon in je leven? Alleen jij kunt die vraag beantwoorden. We willen je aanmoedigen om op jezelf te vertrouwen, uit je comfortzone te stappen en je dromen in het leven waar te maken. Het is iets wat je verdient, het is je geboorterecht. We leren in ons Coachingsprogramma dat alles om een goddelijke reden gebeurt. Als er iets is dat we leren, dan is het om je te helpen in jezelf en je potentieel te geloven.

Lees meer

Medium

Energetische coach

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.