Een Life Coaching Business

Vegan weekmenu

Ken je dat gevoel als je ’s morgens wakker wordt en je je nog slaperig voelt van een goede nachtrust? En je vol energie voelt voor alles wat de nieuwe dag voor je in petto heeft? Ken je dat soort heerlijke angstige vreugde die je lichaam maakt als een tikkende tijdbom klaar om te exploderen in geluk en gelukzaligheid … en je wilt exploderen in die vreugde! Welnu, als jij dat bent, dan zal ik je op deze prachtige Utreartochtend, wanneer je ‘wakker wordt’ en die heerlijke blije, anticiperende vreugde voelt…binnenlaten in mijn wereld en een coach met je delen die je zoveel vreugde zal brengen!

Ik kwam de volgende omschrijving tegen toen ik in 2014 op zoek was naar een Life Coaching business coach/consultant: “Het is niet noodzakelijk dat de coach een professionele licentie heeft, maar het helpt als ze die wel hebben, zodat ze zich zeker voelen op het gebied dat ze adviseren. De International Coaching Federation is de standaardregel in de coachingsindustrie dat iedereen die coachingsdiensten voor economische empowerment aanbiedt, noodzakelijkerwijs een minimumnorm voor opleiding heeft gehaald. Zij blijven van kracht ongeacht of een coach met een internationale licentie in dienst is van een bepaald bedrijf dan wel of hij al dan niet een eigen bedrijf heeft”.

Het is dus duidelijk dat er niet meer dan een minimum aan opleiding is om aan de wereldwijde vraag te voldoen. Elke dag neemt de vraag naar coaching toe. De veeleisende harten en geesten van mensen over de hele wereld wensen de voordelen van coaching te genieten. Bij coaching gaat het erom uw persoonlijke ontwikkeling te verdiepen en vooruit te komen in uw leven. En dan maakt het niet uit of je ‘ingehuurd’ of ‘ondernomen’ bent, je bent een professional. Dat maakt mijn werk als gespecialiseerde coach erg leuk!

Maar ik ben ook gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling en die gaan natuurlijk samen. Hoe is dat mogelijk? Door de positieve energieën, de liefde voor ieder ander en de Onvoorwaardelijke Liefde die om mij heen vibreert, nodig ik de positieve energieën van Overvloed, Overvloed van Vertrouwen, Overvloed van Vrede en Overvloed van Rijkdom uit om in mijn leven te stromen en de raderen van mijn leven in een richting van Overvloed voor anderen te helpen draaien. Of het nu gaat om vervulling in het lichaam, vervulling in de Geest, vervulling in de Geest of vervulling in het lichaam van volledigheid en innerlijke vreugde.

En weet u, als dat is waarnaar u reikt, dan denk ik werkelijk dat de kwaliteiten van Overvloed zoals u die hebt gekozen, reeds in uw leven aanwezig zijn. En als dit alles een aanwijzing is dat u hier bent om te dienen, laat dan ieder van ons met één stem van elkaar horen zeggen: “Ik ben een deel van jou, jij bent een deel van mij en ik ben oké.”

Daarom zal ik vanaf nu, wanneer ik spreek, het woord “coach” gebruiken in plaats van “trainer” om mijn bekwaamheden te beschrijven. Voor mij is een coach een leraar en een coach en ook een controleur, en een criticus en in die zin een vriend. Met een goede coach aan je zijde, sta je er nooit alleen voor. En dat, mijn Utreertopically liefhebbende vrienden, is de betekenis voor ‘coach zijn’ in de komende jaren, ongeacht wat je status als professional en zakenvrouw op dit moment is.

Lees meer

Psycholoog Utrecht

Psycholoog Leidsche rijn 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.